Måndag!

Posted on 26 maj 2014

Hej på er!

Jag har hunnit med en hel del i vår trädgård sedan sist jag skrev. Jag har gjort planteringar, jag har byggt mig en bra grill ( som vi har invigt och använt flera gånger sedan dess) och jag har även snickrat ihop egna utemöbler med hjälp av lastpallar. Såg så himla bra tips om det här.

Jag ska denna veckan göra lite inomhus, även om det bär emot. Nu har det ju äntligen blivit kanonväder ute! Skönt när sommaren är här så att man kan nyttja kvällar längre. Natten är ju ljus och lång.

Jag måste ut och greja lite till nu, men vi hörs snart igen!

3e4d3a86feaafedd6d720ef3f1181dd3index4569

 

(Visited 254 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se