Bygga lite till

Posted on 29 maj 2014

Jag har fullt fokus på ett värsta byggprojekt nu denna långhelg. Är ju kristihimmelfärdsdag och klämdag och allt vad det nu är. För mig betyder det inte så mycket, men andra har ju skönt med långledigt!

Mitt senaste projekt innefattar golv!

Jag har två rum jag tänker lägga in nytt snyggt golv på med golvvärme under. Det kommer bli kanonfint när det är bra. Dessutom skönt med varma golv sedan när vintern kommer igång och det är kallt ute. Då är det perfekt med varma golv att värma sina kalla fötter mot.

Jag får se sedan vad jag ska göra efter golven. Räknar med att ha lagt klart golvet redan till lördag om jag planerat rätt. Men det ger sig! Jag får skriva mer om det när det väl är dags för nytt projekt!

golvvärme plan j

(Visited 318 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se