Uteplatsen!

Posted on 12 juni 2014

Hej på er!

Min grill är färdig och använd flera gånger om faktiskt. Har ju varit hur många bra kvällar med sol och fint väder som helst.

Även uteplatsen börjar ta form. Vi byggde en i trä, som ett trädäck men lite upphöjt och får lov att säga att det blev fantastiskt bra faktiskt. En del blommor har tillkommit men inte alla. En del buskar är det som jag tänk att plantera med men har inte riktigt koll på när under året man ska göra saker. Det är nog något jag får ta att kolla upp. Har för mig att jag hört att man inte ska plantera när som helst. Så det är en del som är kvar där.

Sen vad har jag mer roat mig med sedan jag skrev sist…Jo jag har påbörjat ett projekt med gamla fönster, målar och slipar dem och ska göra om dem till dels tavlor och dels ett par speglar som jag sätter in där glaset satt innan. Kan nog bli riktigt snyggt när det är klart tror jag.

Nu när sommaren kommer eller ja den är ju redan här, så är det ute man mest vill vara. Funderar på om huset ska få sig en ommålning i sommar. Det var ett par år sedan det sist gjordes.

 

Nu måste jag gå, har lite att göra!

barn_tr_d_ck_blommor_012

(Visited 145 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se