Regnet ställer till det!

Posted on 30 juni 2014

Hej på er!

Bygger ute har stått lite stilla, det har regnat en hel del och det har gjort att jag inte kunnat göra lika mycket ute som jag velat! Har i stället roat mig i min verkstad med att bygga lite möbler och annat smått och gott. Möbelsnickeri kan vara riktigt trevligt att pyssla med när det regnar ute, men nu vill jag ha sol igen, för vill stå ute när jag målar dem

Har lite andra projekt på gång med, tänkte bygga en lampa modell större, men har inte tänkt färdigt ännu på hur den ska se ut, men vet precis var den ska sitta. Sen har jag en tanke på att bygga ett litet mini växthus framöver med. Får se hur det blir med det.

Tyvärr får detta bli ett kort inlägg, ska ut och slipa lite på möblerna nu, innan det är dags att lägga sig för kvällen.

mobelsnickarens_kallare

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se