Låna pengar till resa

Posted on 14 juli 2014

Det har varit många dagar till här med mycket kasst väder, bara enstaka fina dagar med sol och då har jag inte haft energi till att snickra så mycket som jag vill utan lagt tiden på att njuta av solen i stället. Funderat lite på att beställa en resa snart, för ska sommaren fortsätta så här så blir hösten och vintern alldeles för lång. Man måste få lite sol och värme för att orka med ett halvår av mörker och kyla.

 

Dock är nackdelen att jag inte har lagt undan så där jättemycket pengar till att resa för. Men jag sökte lite på nätet och såg att man kan låna pengar smidigt på Ferratum och det funderar jag faktiskt på att göra. Det kan vara värt att göra det för att ta en vecka eller två i solen!

 

Smidigt att det finns enkla lån som man kan låna och det kommer in så snabbt på kontot med. Det innebär att jag kan låna typ dagen innan jag ska åka om det är så. Sedan så är det enkelt att betala tillbaka det med.

 

Jag får återkomma om vilken resa det blir, för nu ska jag nog se till att fylla i och låna en slant, så kanske man drar redan till helgen!

Vinn-resa-till-solen-varje-vecka-hos-Betsson

(Visited 173 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se