Solen är åter

Posted on 27 augusti 2014

Hej!

Det har regnat en del, men nu är solen tillbaka verkar det som! Skönt det. Iofs var jag iväg på en resa, och missade det mesta av regnet, så det bekom mig inte så mycket. Bara när vi landade i Sverige igen och det hällde ner från himlen och ett par dagar till efter det som man har fått sysselsätta sig lite inne istället för att vara ute och bygga.

Eftersom nu solen är tillbaka och det är skönt väder ute så kan jag ju återgå till att börja bygga och greja lite mer ute. det ska bli skönt att få komma ut och göra lite ordentliga saker, även om möbelsnickeriet vart kul att syssla med.

Resan jag var iväg på var fantastisk, jag var i väg till Spanien i två veckor. Skönt att komma bort från vardagen lite och koppla av. Det blir lätt att när man är hemma och har semester så gör man ju en massa saker ändå vilket leder till att man inte kopplar av så som man borde.

Jag får återkomma när jag har tagit tag i mina projekt ute och kan då berätta mer om dem.

destination-36-1-0236533-1309231110

 

(Visited 134 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se