Lite ledigt

Posted on 14 december 2014

Ja, idag ska det inte bli något inlägg alls om varje sig målning, snickeri, eller nåt sånt! det är snart jul och det ska bli skönt med långledigt. Umgås med min fru och våra barn och bara ha det skönt. Jag älskar julen, det är nåt speciellt med det, har varit ända sedan jag varit liten faktiskt. Det är som om det är en magisk tid.

Tänkte passa på att se lite filmer och läsa lite böcker i jul. Sånt som jag annars aldrig har tid med känns det som. Har alltid fullt upp med att antingen arbetas eller renovera här hemma. Så nu ska här njutas, har dessutom tagit extra dagar ledigt så det blir ganska många dagar att kunna gå hemma och göra precis det man vill göra.

Nu kanske många tänker att varför passar han inte på att göra saker hemma, men vet ni detta år som har gått så har jag inte gjort annat än att fixa med huset och känner att jag behöver ha en paus från det nu, så så får det bli

Så hörs vi inte innan jul så:

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

god jul

(Visited 74 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se