Påsk=ut och greja

Posted on 03 april 2015

Hej!

Nu är det mitt i påsken, långfredag idag, påskafton imorrn. Ser ut att bli en fin påskhelg och vecka, med skönt väder ute, vilket gör att man kan påbörja att röja i trädgården lite, snickra lite på staketet och sedan har jag planer för altanen!

har tagit ledigt hela påsken, ett par röda dagar varvat med semesterdagar gör att jag får rätt många dagar ledigt. Det är skönt att ha gott om tid för att greja hemma. Jag hoppas även att det härliga vädret håller i sig, men man vet aldrig med april, det kan ju helt plötsligt börja snöa mitt i, det har ju hänt förr menar jag

Jag återkommer nog inte här i bloggen föränn efter påsk nångång, vill lägga all min lediga tid på att snickra och greja så mycket som möjligt!

Men tills dess, Glad Påsk på er och ät inte för mycket godis 😉

 

påsk1

(Visited 110 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se