Vart tog tiden vägen!

Posted on 05 juni 2015

Hej!

Inser att jag inte skrivit i min blogg sedan påskas! Det har vart ett tag det! Tiden bara flyger iväg! Juni redan och det är snart semestertider! Det ser vi fram emot, då blir det mycket tid att kunna göra saker hemma. I år ska vi dock inte bara stanna hemma, utan vi har beställt en resa faktiskt.! Vi har tänkt att åka till Kreta Jag har aldrig varit på Kreta, men de säger att det är den grekiska ö, som har mest sol. Så som vädret är hemma nu, så lockar sol i massor. är trött på regn och rusk. Ni  vet det känns ju som att det är höst och inte sommar.

Maj var ju hemsk med, regn i massor, läste att vi i Sverige inte haft en så dålig maj månad sedan slutet av 1800-talet nån gång. Det är ju inte klokt!

Men men, nu ska jag iväg, jobba lite, det är ett tag kvart till semestern, men ack så skönt det ska bli när den väl kommer!

chz001

(Visited 115 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se