Tips på gratis hjälp

Posted on 11 oktober 2015

Organiserat och fint garageHej alla!

Nu när det är höst är det dags att ta tag i de där projekten som legat och väntat på dig. Själv ska jag både sortera i garaget och måla om i hallen de kommande veckorna. Förhoppningsvis blir det lika fint som på bilden i garaget när jag väl är klar!

Men det är ju inte alltid jag börjar med projekt där jag faktiskt vet hur jag ska göra. Om jag inte vet hur jag ska göra brukar jag börja med att fråga släkt och vänner och se om någon av dem vet hur jag ska ta mig an projektet.

Men annars så brukar jag söka på nätet. Det finns många bra bloggar och sidor som ger hjälp. Bland annat brukar jag titta på tidningen Hus och Hems webbsida för tips och inspiration. Jag brukar även kika in på Villaägarnas webbsida, då de tar upp mycket om nya regler och lagar.

Så, mitt tips till er denna oktoberdag är att ha en plan innan du börjar och att leta information om projektet först. Det blir helt enkelt lättast och snyggast så!

(Visited 136 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se