Ett jobbigare projekt

Posted on 13 december 2015

När det är dags att ringa IT-supportenGod morgon!

Som ni vet så gillar jag ju nya projekt och jag är inte den som klagar så ofta. Men på sistone har jag varit tvungen att ta tag i ett lite jobbigare projekt. Vår dator har nämligen inte fungerat så bra! Min fru är som jag, ingen datahacker precis – speciellt inte som denna grabb, så vi har kämpat rejält med att försöka förstå vad som är fel.

Till slut fick jag nog och ringde till en it support. Och fick såklart riktigt bra hjälp på en gång! Så mitt tips till mig själv (nästa gång det händer) och till er är: FRÅGA OM HJÄLP. Det betyder inte att du är inte är händig eller att du är lat. Du kan helt enkelt inte kunna göra allting själv.

Dagens visdomsord: fråga om hjälp! Glöm dem inte!

(Visited 108 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se