Göra egna betongkrukor är kul och kreativt

Posted on 07 juni 2016

Göra egna betongkrukor är en kul sysselsättning

Låt fantasin och kreativiteten flöda och gjut dina egna krukor och fat. Det är både enkelt och roligt att göra egna betongkrukor. Att göra egna betongkrukor är något som både barn och vuxna uppskattar att sysselsätta sig med en ledig eftermiddag. Krukorna kan sedan användas för att plantera blommor i kruka ute vid ytterdörren, på altanen eller var du än vill ha en snygg och trendig kruka. Först och främst måste det vara fint väder eller tillgång till ett tält eller ett garage.

För att gjuta en kruka behöver du en stor och en lite mindre plastkruka, den mindre ställer du inuti den större. I mellanrummet ska du sedan hälla betongen. Ett dräneringshål i den gjutna krukan görs enkelt genom att tejpa fast en vinkork i botten på den stora plastformen. När din betongkruka har torkat slår du sedan ut korken. Betongblandningen som behövs för att gjuta köper du på ett byggvaruhus eller i en hobbyaffär, det finns speciella blandningar för att gjuta just dekoreringar. På påsen står precis hur du ska blanda betongpulvret med rätt mängd vatten för att få en lagom tjock massa, samt hur lång torktid som behövs. Lycka till och låt betongen och fantasin flöda!

(Visited 417 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se