Bekämpa skadedjur i trädgården utan gifter

Posted on 09 augusti 2016

Skadedjur i trädgården är mindre roligt även om vissa skadedjur är väldigt söta.

Är dina nyplanterade växter ett minne blott? Då har du troligen någon form av skadedjur i trädgården. Den vackra orangefärgade tagetesen är rena godiset för kaniner och rådjur. Även om du är djurvän så har du troligen varken lust eller ork att hålla på att plantera nya plantor varenda dag. Känner du att irritationen växer medan du läser? Lugn, det finns hjälp att få. Gift, tänker du kanske? Ja, det finns vissa som använder sig av det, men det är inget bra alternativ, varken för vilda eller tama djur eller för barn. Utelampor med rörelsedetektorer och oljud hållerrådjur bortafrån trädgården. På köpet får du en effektfull belysning. Andra mindre välkomna besökare är de spanska skogssniglarna, även kända som mördarsniglar. Slemmiga individer som hänsynslöst tuggar i sig det mesta i växtväg, särskilt i grönsaks- och jordgubbslandet. Om du bor på landet kan du skaffa några myskankor. Favoritfödan för dessa underbara, kvackande djur är just slemmiga mördarsniglar. Som tack för delikatessmaten får du ägg tillbaka av myskankorna. Har du inte möjlighet att ha ankor är det tyvärr bara att ta på ett par handskar och börja plocka sniglar. Det mest humana sättet att döda dem är att lägga dem i en hink och hälla kokande vatten över dem. För att göra din trädgård mindre attraktiv för mördarsniglar kan du anlägga en bred kant av singelsten runt trädgården. Slempropparna gillar nämligen inte att kräla över de vassa stenarna. Skadedjur i trädgården är inte trevligt, men det går att vänligt men bestämt hålla dem borta med lite fantasi och kunskap.

(Visited 98 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se