Skapa en vacker betongkruka

Posted on 21 oktober 2016

En betongkruka skapar snygga kontraster till färgglada blommor

Ibland är det riktigt svårt att hitta fina blomkrukor, för att inte tala om hur dyrt det blir om man vill ha en riktigt stor kruka. Vilken tur då att du kan gjuta en egen betongkruka. Lär dig mer om att gjuta i betong genom att läsa den här texten. Att gjuta sina egna inredningsdetaljer kan kräva några försök men resultatet när du väl lyckas är väl värt att vänta på. Om du vill gjuta en betongkruka så är det bra att börja med en mindre modell eftersom den är enklare att hantera. För att göra det behöver du en mindre och en lite större behållare, exempelvis hinkar eller andra krukor av plast. Placera den mindre behållare i den större och sätt någon slags kil i botten för att skapa utrymme mellan hinkarna. Det kan vara en liten sten. Säkra den inre hinken i den yttre med hjälp av maskeringstejp. Blanda sedan betongen enligt anvisningarna på förpackningen. Här är det viktigt att använda så kallad finbetong. Häll sedan ned betongblandningen i utrymmet mellan det mindre och det större kärlet. När utrymmet är fullt är det bra om du dunkar krukan i bordet lite försiktigt. Det gör att luftbubblor elimineras. Låt sedan betongen härda. När din kreation har stelnat är det bara att ta bort den mindre behållaren och lirka loss den större, sen har du en helt egen kruka.

(Visited 67 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se