Sy grytlappar i lappteknik

Posted on 13 december 2016

Små detaljer är det enda som behövs för att pigga upp och lyfta ditt kök. Sy grytlappar i olika färger och mönster som du gillar och häng upp vid spisen. Till en grytlapp behöver du bara ett tyg som du tycker om, kantband och någon form av stoppning, till exempel vadd på rulle. Klipp ut två likadana delar ur tyget och lägg vadd mellan dem. Nåla sedan ihop alltihop och sy några sömmar över tyget i ett fint mönster, till exempel rutor. När du är klar täcker du de råa kanterna med kantband. Av kantbandet kan du också skapa en liten ögla att hänga upp grytlappen i. Om du vill sy grytlappar med lite mer avancerad utformning kan du använda dig av lappteknik. lappteknik är en hantverkskonst med anor långt tillbaka i tiden. Med hjälp av tekniken kan du skapa både enkla mönster och mer komplicerade sådana. En bra idé är att låna en bok om lappteknik på biblioteket innan du börjar.

Sy grytlappar i fint tyg

(Visited 373 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se