Sommarens projekt är ett växthus

Posted on 19 juli 2017

Som du väl vet gillar jag att pyssla hemma. När det är fint väder är jag gärna ute och jobbar med kroppen. Därför har jag bestämt mig för att sommarens projekt ska bli ett växthus. Där kan jag få utlopp för all min kreativitet, få motion och samtidigt njuta av vackra blommor och goda grönsaker. Jag har så länge som jag kan minnas, velat ha ett eget växthus. Tänk dig att kunna odla solmogna tomater, gurkor och driva upp plantor. När jag nu ska skaffa mig ett litet växthus vill jag gärna kunna få plats med ett litet bord och en stol. Ett växthus kostar ganska mycket pengar och jag bestämde mig för att ta ett lån för att kunna realisera min dröm. Jag vill gärna få personlig service och därför ringde jag för att beställa ett lån per telefon. Det var verkligen en bra tjänst som jag kan rekommendera. Nu blir växthuset av!

Ett mysigt växthus

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se