Så fixar du hemmet inför en försäljning

Posted on 15 oktober 2017

Visste du att du kan påverka priset på din bostad genom att styla rätt inför försäljning? Detta är något som många missar, något jag tycker är tråkigt. Därför följer här några smarta tips. Tänk på att inte ha för mycket prylar framme. De som tittar på huset ska kunna se sig själva där. Om du då har många personliga prylar och foton på väggarna gör du det svårare för köparna att göra just det. Lägg också extra tid på att städa badrum och toaletter så att det känns fräscht och fint. Människor tenderar att titta extra i dessa rum och om de då möts av glansigt kakel, doftljus, fluffiga handdukar och kanske en blomma väcks köplusten till liv. Att hitta en riktigt bra mäklare är också A och O. här är en mäklare i Mölndal som jag hjälpte min vän som ska sälja där att hitta. Det var otroligt bra service där hälsar han.

Investera i vackra blommor inför försäljningen

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se