Hjälper min svåger att flytta

Posted on 01 november 2017

Det går fort att packa ihop sitt bohag och flytta till ny ort när man är ung och singel. Svågern fick nytt jobb och behövde hjälp med att flytta. Han valde att Köpa lägenhet i Mölndal för att ha nära till jobbet och centrum. Priserna har verkligen gått upp de senaste åren. Minns att det inte var allt för länge sedan man kunde få tag på en billig tvåa och nu är priserna hutlösa, fast enligt tidningarna vänder det snart. Det är tur att vi för fem år sedan fick möjlighet att köpa oss drömhuset, trots att det var renoveringsobjekt så har vi fått sätta vår alldeles egna prägel på det och göra det till vårt drömhus. Jag är stolt över allt vi lyckats åstadkomma så här långt. Huset har ökat i värde flerfaldigt sedan vi köpte det, det är jag säker på. Liknande villor går för flera miljoner idag här i grannskapet.

Köpa nytt boende

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se