Gammalt blir nytt

Posted on 15 december 2017

Värmeljus i en gammal aladåb-form.

Ljusstakar som passar är alltid ett gissel hemma hos mig, särskilt när det kommer till värmeljus. Tänk efter, hur många snygga ljusstakar finns det till just värmeljus? Glaskoppar från IKEA räknas inte. Du fick inte ihop så där väldigt många är min gissning. Trodde väl det.

Som tur är finns det hopp om man bara är lite kreativ. När min bror köpte hus fanns där en massa kvarglömda, läs medvetet lämnade, saker från förra ägaren. Jag hittade en aladåb-form som jag fyllde med strandsand och vips hade jag en perfekt och brandsäker ljusstake till värmeljus.

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se