Bopriserna i Skåne

Posted on 18 december 2017

Det kommer stunder när vi ångrar att vi köpte ett renoveringsobjekt. Ett sådant tillfälle var för några dagar sedan när jag skulle lägga om golvet i källaren. När jag rivit upp det gamla golvet märkte jag att det kommer kräva både mer tid och pengar än vi räknat med. Visst är det charmigt att renovera själva, men ibland undrar jag faktiskt om det blir billigare i det långa loppet. Just nu försöker jag motivera mig med att vi kommer få ut en bra slant för huset när vi säljer det. Vår plan är ju att vi när vi närmar oss pensionen skall flytta in till stan. vi tittar på Helsingborg, och har märkt att vi till och med kommer kunna få pengar över när vi säljer vårt hus och köper lägenhet. Det är med andra ord väl värt att anlita en bra mäklare. När vi skall sälja får det bli HusmanHagberg.

Byggnad i Helsingborg

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se