Rensa ur garaget

Posted on 14 januari 2018

Jag började rensa ur garaget häromdagen, och oj vad saker det fanns där! Garaget var fullt av saker när vi flyttade in i huset och ingen brydde sig om dem. Jag är fortfarande inte klar med rensandet. Jag hittade bland annat flera gamla bildelar, radioapparater och mycket annat. Jag fann också flera lådor med spikar, skruvar och annat som kommer mycket väl till pass när vi senare ska renovera i huset. Under rensningen hittade jag också hyllor och skåp som ramlat ner från väggarna och låg under allt skräp. Dessa har jag satt upp på väggarna igen så nu finns det någonstans att lägga alla saker. Jag har nu fått i ordning en plats där vi kan köra in bilen i alla fall och det är skönt. Nu är det bara halva garaget kvar att rensa, och det blir nog ett par vändor till tippen innan jag är klar med allt. Sedan finns det plats för nya fräscha saker, måste köpa både dragkrokar och bilverktyg.

Jag har börjat rensa garaget
jag hittade gamla bildäck

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se