Ny tjänst för min kära maka

Posted on 12 mars 2018

I helgen har vi firat min kära fruga som landat ett drömjobb inom kommunens verksamhet. Hon kommer att börja sin nya socionom-tjänst om ett par veckor och vi är alla väldigt glada för hennes skull. Den lön socionomkonsult har varierar stort och ett tips från coachen, tillika frun, är att den som söker liknande roller ska förbereda sig väl inför framtida lönesamtal. Min fru tog god tid på sig att undersöka löneskillnaderna inom olika kompetensområden och sökte därefter en tjänst med goda utvecklings- och förtjänstmöjligheter. Det är roligt att följa hennes karriär och jag som kanske inte har samma fallenhet för karriärutveckling, avundas hennes driv. Trots att våra personligheter är som natt och dag trivs vi utmärkt i varandras sällskap och våra olikheter gör oss kompletta. Jag har, istället för nytt jobb, fokuserat på att renovera vårt källarutrymme som numera ser riktigt inbjudande ut.

Händer formade till hjärta

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se