Göran tipsar!

Posted on 05 april 2018

Jag vet inte hur många av er som har prövat så kallade e-cigaretter, men för mig har det varit något av en räddning från vanliga cigaretter. Jag började röka när jag gick i gymnasiet, och sedan dess har det gått i perioder. Min fru har varit på mig flera gånger om att sluta, såväl för hälsan som för lukten, och jag har väl gjort en del försök i olika omgångar. Men, när jag hittade e-cigaretter så var det något av en aha-upplevelse för mig. Jag är ingen expert, men e-cigaretter känns betydligt fräschare – och där håller min fru definitivt med mig. Och suget efter att röka vanliga cigaretter är som bortblåst. När jag vill fylla på e-cigaretten brukar jag beställa e-juice, som det kallas, via nätet. Snabbt och smidigt. Personligen föredrar jag nikotinfritt, men det finns alla möjliga sorter och smaker för de som känner sig mer äventyrliga.

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se