Resa till Shetlandsöarna

Posted on 30 maj 2018

Jag har velat åka till Skottland i allmänhet och Shetlandsöarna i synnerhet hur länge som helst. Nu börjar tvillingarna bli så stora att de kommer minnas vad de upplever själva och inte bara vad andra berättar för dem. Därför tog jag upp ämnet med frun häromkvällen och hon gillade idén.

Vi funderar på att flyga till Glasgow, hyra bil där och sedan köra upp genom Highland till John o’ Groats längst upp på nordkusten. Därifrån tar vi färjan över till Stromness på The Mainland, Orkney, stannar där några dagar och sedan tar vi nästa färja upp till Shetlandsöarna. Det kommer bli helt perfekt!

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se