Det här med stafettläkare

Posted on 24 juli 2018

Jag skulle gå på en årlig koll hos vårdcentralen häromdagen. Jag bokade in tiden hos min vanliga husläkare, men döm om min förvåning när jag kom dit och fick veta att jag skulle träffa en helt okänd läkare. Jag ifrågasatte det såklart för om jag ska vara ärlig blev jag både upprörd, oroad och lite arg. Tjejen i receptionen berättade att de hade fått hyra läkare nu under en period på grund av sjukskrivningar och semester. Jag var riktigt skeptisk när jag gick in till läkare. Min koll var verkligen i sista minuten och viktig så det var bara att bita i det sura. Döm om min förvåning då jag träffade den bästa läkare jag någonsin stött på. Jag har lärt mig nu att man inte ska tro på allt man läser. Jag är helnöjd och vill gärna att läkaren kommer tillbaka till min nästa koll om min vanliga inte kan.

blodtrycksmätare med handpump

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se