Shetlandsöarna – en oas

Posted on 04 augusti 2018

Vi har precis landat från en helt fantastisk vecka i Skottland. Så fort frugan hade kollat Senaste nytt inom makroekonomi klev vi på flyget till Glasgow, där hyrbilen väntade utanför flygplatsen. Vi övernattade en natt innan vi började köra norrut upp mot John O’Groats. Vägen förbi Loch Lomond är inte mycket mer än en asfalterad kostig, krokig och smal, men vilket landskap man kör igenom! För att inte tala om Glencoe. Orkney och Shetland är ju inte sämre, snarare ett snäpp vassare om du frågar mig. Vi tog färjan från John O’Groats till Stromness på Mainland Orkney och sedan nästa färja därifrån till Shetland. Förutom den helt fantastiska naturen finns det ett lugn på de här öarna som är som balsam för en stressad själ. Allt går i sin egen takt och ingen har mer bråttom än att de hinner stanna en stund och prata lite. Jag tänker åka tillbaka så fort jag får en chans. Tror att resten av familjen följer med mig också.

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se