Vardag igen

Posted on 03 september 2018

Om du läste mitt förra inlägg så vet du att vi hade en härlig resa till Shetlandsöarna och att jag verkligen vill åka tillbaka dit igen. Men det var snabbt tillbaka till vardagen igen med allt vad det innebär att komma ikapp med. Är det något som påvisar att man är borta så är det längden på gräset på tomten. Det är inte bara att det ser lite ovårdat ut, det är en tydlig signal för inbrottstjuvar att här är det ingen hemma som tar hand om tomten. Jag har kört med en handjagare i många år nu, gräset blir snyggare klippt och jag får faktiskt lite motion när jag är ute på tomten. Även om jag verkligen gillar min manuella gräsklippare så går jag i tankarna på att investera i en robotgräsklippare. Den kan enkelt tugga på när vi är ute och reser, för det har vi verkligen fått mersmak på. Jag förmodar att jag bara måste skaffa mig ett annat sätt att jaga kalorierna och trimma kroppen på. Undrar om de kommer med en robotskottare för snön med snart, kan vara bra om man vill resa på vintern.

Robotgräsklipparen räddar resan

(Visited 5 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se