I år gör vi julklapparna själva

Posted on 22 november 2018

Kanske inte alla julklappar men en hel del DIY kommer det att bli. Tidigare har vi plockat en hel massa svamp och bär som vi sedan har torkat, syltat eller saftat och med en snygg burk och fina lock blir det en god och personlig julklapp. Vi kommer också att göra en massa julgodis tillsammans och det skulle i alla fall jag älska att få på julafton. Ta en fin glasburk, vill man kan man måla den eller klistra på några stjärnor eller glitter och sedan på med locket. En bit tyg i passande färg på toppen, ett gummiband eller ett band med rosett för att hålla tyget på plats och vips så har man gjort en superfin gåva att ge någon till jul. Jag har även så mycket pennor i härliga färger som man använda när man gör etiketter till klapparna. Skriv fint på etiketten om det till exempel är torkade kantareller eller hemgjord marsipan i burken. Sedan kan man göra en liten bård runt texten eller måla något. Garanterat roligt blir det när man gör julklappar tillsammans.

Glasburk med tyglock och snöre

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se