Detaljerna i hemmet

Posted on 28 december 2018

Bostadskrisen är något som jag inte tycker verkar vara roligt att behöva uppleva. Jag renoverar ju huset för fullt och har tänkt en del på det, jag har ett bostadslån på huset och vill renovera mycket. Det är dyrt att renovera, därför tror jag att många fokuserar på de stora sakerna i en fastighet. Ett helt kök som totalrenoveras sedan går man vidare till badrummet utan att kanske helt färdigställa köket. Jag tycker att de små detaljerna i hemmet är otroligt viktig för helheten. Lister runt fönster och dörrar är en detalj som lätt läggs åt sidan för att göra sedan då det går så snabbt. Trots detta är det något som gärna skjuts upp och aldrig blir klart. Därför har jag sagt till mig själv att jag alltid ska färdigställa ett rum helt innan jag går vidare till nästa.

Ett brunt hus

(Visited 5 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se