Om shetlandsponnyer

Posted on 21 januari 2019

Våra tvillingpojkar pratar om att de vill börja rida och inte på vilka hästar som helst utan shetlandsponnyer. De blev eld och lågor över dessa små hästar när vi var till Shetlandsöarna. Vi såg några som lever i vilt tillstånd när vi var där och det var verkligen en upplevelse. Det sägs att på ön Foula lever hela 1500 vilda shetlandsponnyer och att det där finns mer hästar än människor. Foula är en ganska isolerad ö och en del britter åker hit för att njuta av lugnet. Dit skulle jag vilja åka på nästa resa. Att den är karg och ogästvänlig bekymrar mig inte för det är ju en del av charmen. Vi kanske ska vänta tills tvillingarna blir lite större så att de kan njuta av den typen av resa. Men, vi får inte vänta för länge så att de blir för stora för att rida på denna lilla hästras. Jag funderar på att låna pengar för att kunna boka resan redan nu.

En mullig shetlandsponny
Arkeologiskt område på Shetlandsöarna

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se