Sticka med magic loop

Posted on 29 januari 2019

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag har börjat sticka. Varför gör inte fler män det? Det är lika kreativt och utmanande som att snickra. Raggsockor har alltid varit ett gissel p.g.a. alla stickor som är inblandade. Mitt tips till alla är – rundsticka och tekniken magic loop. Så enkelt och smidigt.

Vitt garnnystan med rundsticka

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se