Låna till renovering

Posted on 04 februari 2019

Förra helgen hade jag och min fru goda vänner över på middag. Vi hade fixat barnvakt till tvillingarna och köpt hem massor av god plockmat och goda viner. Vi lärde känna våra vänner när vi satt på samma flyg både till och från Shetlandsöarna och vi upptäckte att vi hade mycket gemensamt. Nu har de börjat fundera på att köpa hus och hittat ett som de är väldigt intresserade av. Det var ett hus med renoveringsbehov så de ville veta mer om hur jag renoverat vårt hus och det berättar jag gärna om. De var lite oroade över att det ska kosta väldigt mycket att renovera och att de inte ska få låna till renoveringen av badrummet som är det mest akuta. Jag tipsade om ett låneinstitut jag hört mycket bra om så de skulle kolla hos dem för de erbjuder lån utan säkerhet.

Middag och drinkar
skruvdragare och trä

(Visited 1 times, 1 visits today)

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

blommor bryta färg bygga dator problem ferratum förger golv grundfärger halogen hus och hem inreda inspiration it jobba jul kreta lampa led ledigt låna pengar måla möbelsnickeri möbler offert personligt projekt påsk renivera renovera renoverings råd resa råd semester slipa snickra sol spanien support tips topplistor trädäck undersökningar villaägarna värme värmegolv

Meta

shetlandost.se is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © shetlandost.se